{Χαρίστηκε}Ντοκιμαντέρ για τα ζωα σε κασσέτες

Πολλές αναρτήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί είμαστε εν μέσω γενικής (εκκαθάρισης) στο σπίτι!
Για όσους έχουν βίντεο μια απίθανη συλλογή του National Geographic αποτελούμενη απο 7 ταινίες ντοκυμαντέρ με θέμα τα ζώα και την φύση!  Είναι καταπληκτική σειρά και το μόνο κακό είναι οτι το βίντεο που είχαμε μας χάλασε και δεν έχουμε μπει στην διαδικασία να το φτιάξουμε (για ευνόητους λόγους)
Αν θέλει κάποιος και είναι κοντά μπορούν να δωθούν και στο χέρι (για να μην υπάρχουν έξοδα αποστολής) περιοχή Ανατολική Αττική.




Εαν σας ενδιαφέρει αφήνετε το σχόλιο σας σε αυτή την ανάρτηση.
Μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε τους Ορους Χαρίσματος και να αφήνετε τις Προτάσεις σας.
Παρακαλούνται οι ανώνυμοι χρήστες να αναφέρους στο τέλος του σχόλιού τους το όνομα τους.

posted under |

2 σχόλια:

Ιωάννης Κ. είπε...

καλημέρα και μπράβο σου............Με ενδιαφέρουν αρκετά οι ταινίες λόγω του ότι έχω δυο παιδιά.Αλλα πιο χρήσιμα θα είναι τώρα για τον μεγάλο που είναι 10 χρονών.Η δεύτερη είναι πολύ μικρούλα.Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι μπράβο σου.

Maria Z είπε...

Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Στείλε μου τα στοιχεία σου στο mariazkeepthinking@gmail.com και να συνεννοηθούμε και για τον τρόπο και έξοδα αποστολής!
Ευχαριστώ και πάλι
Καλημέρα

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Μαρια Ζ. Από το Blogger.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

H άποψή σας

Top

Followers

Χαρίζεται

Ενα άχρηστο αντικείμενο για εσάς μπορεί να είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο για κάποιον άλλο. Στείλτε μου μια φωτογραφία και μια περιγραφή για το αντικείμενο που δεν θέλετε πια στο mariazkeepthinking@gmail.com και το αντικείμενο αυτό θα βρει το δρόμο του!

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας!!

Μαρία Ζ

Recent Comments