Οι προτάσεις σας

Σε αυτή την σελίδα περιμένω τις σκέψεις και προτάσεις σας για την καλύτερη λειτουργία του Χαρίζεται! 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρουσία σας εδώ! 


posted under | 7 Comments

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς μπορώ να γραφτώ στο ιστολόγιο ώστε να μη φαίνομαι σαν ανώνυμος;;;

Maria Z είπε...

Πατάς το "Παρακολουθηση" στην δεξιά πλευρά του ιστολογίου κάτω απο το κίτρινο post it. Εκεί μπορείς να δηλώσεις ένα ψευδώνυμο αν έχεις κάπου λογαριασμό (π.χ. Google ή Yahoo) και θα σε καθοδηγήσει μόνο του.
Αν χρειαστείς επιπλέον βοήθεια πες μου.

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια για την ωραία ιδέα. Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μπορείς να γράφεις σωστά τη λέξη "χαρίστηκε" με ήτα και όχι με γιώτα; Χαλάει την εικόνα της σελίδας.
Θα επανέλθω αφού βρω τι μπορώ να χαρίσω.

Maria Z είπε...

χα χα χα δεν έχεις κι άδικο!!! Και φυσικά δεν με στεναχωρείς ίσα-ίσα με χαροποιεί γιατί δεν το είχα προσέξει καθόλου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την σωστή παρατήρηση!!

Ανώνυμος είπε...

Για σας, αξιέπαινη η προσπάθειά σας, συγχαρητ΄ρια! Αναλογίζομαι τι αχρησιμοποίητα πράγματα αραχνιάζουν στις κρεμάστρες, ντουλάπια, αποθήκες κι αποθηκευτικούς χώρους σε συγγενείς και γνωστούς που γνωρίζω, ενώ κάποιοι τα στερούνται και ζαλίζομαι...
Είχα να προτείνω για να γίνετε γνωστότεροι, 2 σαιτ που προβάλουν δωρεάν τέτοιες προσπάθειες για να επικοινωνήσετε και να σας περιλάβουν στις δημοσιεύσεις τους:
www.kala-nea.gr σίγουρα δωρεάν
www.newsbeast.gr νομιζω δωρεάν, δε θυμάμαι καλά
Αλλά μου κάνει εντύπωση με 140 μέλη, πώς και δεν έχετε πολύ περισσότερα αγαθά για χάρισμα..
Εύχομαι καλή επιτυχία

Maria Z είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Το πρόβλημα των ιστολογίων είναι οτι δεν είναι αμφίδρομα που σημαίνει οτι μόνο ένας μπορεί να είναι ο συγγραφέας (ή το πολύ μέχρι 100 άτομα) οπότε είναι δύσκολο να μοιραστεί σε παραπάνω !!! Θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ όμορφα σε ένα φόρουμ το ίδιο όμως κάνει και το αξιεπαινο Χαρισέτο οπότε ίσως είναι περιττό! Πάντως ευχαριστώ πολύ και για τις προτάσεις αλλά και για τα καλά σας λόγια (εστω και καθυστερημένα)

Φαίη είπε...

Γειά! Θέλω να χαρίσω ένα σκυλάκι αλλά δεν μπορώ να γράψω στο ιστολόγιο! Έχω φέισμπουκ! Fay Pan θα με βρεις!

Δημοσίευση σχολίου

Μήπως σε ενδιαφέρει?

Αρχική σελίδα
Μαρια Ζ. Από το Blogger.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

H άποψή σας

Top

Followers

Χαρίζεται

Ενα άχρηστο αντικείμενο για εσάς μπορεί να είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο για κάποιον άλλο. Στείλτε μου μια φωτογραφία και μια περιγραφή για το αντικείμενο που δεν θέλετε πια στο mariazkeepthinking@gmail.com και το αντικείμενο αυτό θα βρει το δρόμο του!

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας!!

Μαρία Ζ

Recent Comments