Οροι Χαρίσματος

Παρακάτω ακολουθούν μερικοί όροι για να μπορούμε να χαρίσουμε ή να πάρουμε αντικείμενα που χαρίζονται.

Εσείς που χαρίζεται

 1. Στέλνετε e-mail στο mariazkeepthinking@gmail.com μια περιγραφή του αντικειμένου που θέλετε να χαρίσετε καθώς  αν μπορείτε και μια φωτογραφία και αν χρειαζεται αναφέρετε και τις διαστάσεις του αντικειμένου και ένα ενδεικτικό βάρος (αυτό βοηθά για να ξέρει κανείς την χρέωση της αποστολής).
 2. Οταν στέλνετε τα στοιχεία σας για να παραλάβετε ένα αντικείμενο, να γράφετε στο θέμα του e-mail και το εν λόγω αντικείμενο (π.χ. Θεμα: Φορμάκι με αρκουδάκι).
 3. Οι αναρτήσεις για τα αντικείμενα που χαρίζονται θα είναι μια καθε ημέρα (εκτός Σαββατοκύριακου που θα είναι μια αναρτηση και για τις δυο ημέρες)  και θα παίρνετε απαντητικό e-mail απο εμένα για τον αριθμό προτεραιότητάς σας (ο οποίος θα μετράει απο την τρέχουσα ανάρτηση +-1 δλδ μπορείτε να μετράτε τις αναρτήσεις που περνούν μέχρι να έρθει η σειρά του δικού σας αντικειμένου) 
 4. Η χρέωση των αποστολών θα είναι υποχρέωση του παραλήπτη εκτός και αν συμφωνηθεί αλλιώς μεταξύ σας. (Ενδεικτικές τιμές θα βρείτε στο τέλος του ιστολογίου. Εχουν επιλαγεί γνωστές εταιρίες courier και το ταχυδρομείο και οι τιμές είναι απο το επίσημο site τους. Για οποιαδήποτε αλλαγή την ευθύνη φέρει η εκάστοτε εταιρία) 
 5. Προτιμάτε τις αποστολές με εταιρίες courier (δεν είναι μεγάλη η χρέωση και συνήθως η αξία αυτών που χαρίζονται ξεπερνά τα έξοδα αποστολής). Με αυτό τον τρόπο διευκολύνετε αυτόν που χαρίζει.  Αν δεν είστε στην ίδια πόλη με τον αποστολέα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ζητώντας απο τον αποστολέα να σας στείλει το αντικείμενο που χαρίζει με το ταχυδρομείο και να βάλει σαν αντικαταβολή το ποσό που θα πληρώσει για να το στείλει (υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2,30 για την αντικαταβολή αλλά συμφέρει).
 6. Η συνενόηση για την αποστολή/παραλαβή των πραγμάτων θα γίνεται μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών και μόνον αυτοί θα κανονίζουν όλες τις λεπτομέρειες και τα διαδικαστικά. Για να μην υπάρχει πρόβλημα προβολής στοιχείων μπορείτε να ανταλλάσετε e-mail και να γίνεται κατ'αυτό τον τρόπο η επικοινωνία διαφορετικά - αν δεν θέλετε να εμφανίζεται το e-mail σας δημοσίως αναλαμβάνω εγώ να γνωστοποιήσω το e-mail σας στο ενδιαφερόμενο μέλος). 
 7. Για να πραγματοποιήσετε κάποια αποστολή καλό θα είναι να είστε μέλος του ιστολογίου και όχι ανώνυμος χρήστης. 
 8. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν στείλει άμεσα τα στοιχεία του (εντός 5 ημερών) θα επιλέγεται απο τον αποστολέα διαφορετικός ενδιαφερόμενος (εκτός κι αν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά)
 9. Αν είστε εταιρία μπορείτε να χαρίσετε δωρεάν δείγματα με σκοπο την διαφήμιση των προϊόντων σας (ΟΧΙ Πωληση)
 10. Με την πάροδο του χρονου οι όροι χαρίσματος μπορεί να αλλάξουν, τροποποιηθουν ή προστεθούν. 
 11. Σκοπός αυτού του ιστολογίου ΔΕΝ είναι η πώληση προϊόντων , αλλά η δωρεάν διάθεση πραγματων.
Καλα Χαρίσματα

Μαρία Ζ

posted under |
Αρχική σελίδα
Μαρια Ζ. Από το Blogger.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

H άποψή σας

Top

Followers

Χαρίζεται

Ενα άχρηστο αντικείμενο για εσάς μπορεί να είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο για κάποιον άλλο. Στείλτε μου μια φωτογραφία και μια περιγραφή για το αντικείμενο που δεν θέλετε πια στο mariazkeepthinking@gmail.com και το αντικείμενο αυτό θα βρει το δρόμο του!

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας!!

Μαρία Ζ

Recent Comments