Νέο Φόρουμ :Χαρίζεται - Greecycle

Το Χαρίζεται διευρύνεται και ανοίγει τις πόρτες σε όλους. Τώρα ο καθένας μπορεί να κάνει την δική του ανάρτηση με πράγματα που δεν χρειάζεται πια! 
Το νέο φόρουμ του Χαρίζεται είναι γεγονός!!!! Μπείτε στο Greecycle εγγραφείτε και αναρτήστε πράγματα που θέλετε να χαρίσετε ή αφήστε το σχόλιο σας σε πράγματα που θέλετε να αποκτήσετε!!!
 Το μπλογκ συνεχίζει να υφίσταται και οι αναρτήσεις που θα γίνονται στο φόρουμ θα ανεβαίνουν κι εδώ χωρίς όμως την επιλογή σχολιασμού. Θα υπάρχει ένας σύνδεσμος που θα πηγαίνει κατευθείαν στο θέμα ενδιαφέροντος στο φόρουμ.
Εξακολουθεί όποιος θέλει να μου στέλνει e-mail για πράγματα που δεν χρειάζεται και να αναλαμβάνω εγώ την ανάρτησή τους!

Αυτό το φόρουμ όμως αφορά και τις κατασκευές γενικώς. Ολοι οι φίλοι που ασχολούνται με κατασκευές ή που θα ήθελαν να ασχοληθούν μπορούν να μοιραστούν τα έργα τους μαζί μας, να εκφράσουν τις απορίες τους και να μοιραστούν τις γνωσεις τους!!!
Θα είναι μεγάλη χαρά να σας δω εκεί!!!!
Πατήστε εδώ για να μεταβείτε κατευθείαν στο φόρουμ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήπως σε ενδιαφέρει?

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Μαρια Ζ. Από το Blogger.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

H άποψή σας

Top

Followers

Χαρίζεται

Ενα άχρηστο αντικείμενο για εσάς μπορεί να είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο για κάποιον άλλο. Στείλτε μου μια φωτογραφία και μια περιγραφή για το αντικείμενο που δεν θέλετε πια στο mariazkeepthinking@gmail.com και το αντικείμενο αυτό θα βρει το δρόμο του!

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας!!

Μαρία Ζ

Recent Comments