{Χαριστηκε} Βιβλίο - Οδηγός για νέες μητέρες

Το πρώτο πράγμα που Χαρίζεται είναι ένα βιβλίο. Ενας καταπληκτικός οδηγός για νέες μανούλες, που εμένα με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα ως μητέρα. Είναι ένας πρακτικός οδηγός που συνοδεύει τη μητέρα και το παιδί της κατά τους 12 πρώτους μήνες της ζωής του. Η συγγραφέας είναι η Anne Bacus. Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση (σαν καινούριο σχεδόν) και το βάρος του είναι περίπου 1 κιλό (που σημαίνει οτι αν επιλαγεί να σταλεί ταχυδρομικώς με express - φθάνει σε μια εργάσιμη ημέρα- το κόστος του θα είναι περίπου 4€ ).









Mην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε τους όρους χαρίσματος.

posted under , |

10 σχόλια:

ΜΙΚΡΟΥΛΙ είπε...

Καλημέρα και καλή αρχή θα σου ευχηθώ για αρχή...Είναι κάτι το πρωτότυπο μπορώ να πώ και πολύ ενδιαφέρον μπράβο σου κορίτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!Λοιπόν τώρα για το βιβλίο με ενδιαφέρει πάρα πολύ.Μπορεί να έχω 2 παιδάκια αλλά βάζω μπρος και για τρίτο.Και όχι μόνο αυτό αλλά είμαι και λάτρης του βιβλίου.Φιλάκιααααααααααααα

Λία είπε...

Καλημέρα! Καλή αρχή με το καινούριο σου blog! Πολύ καλή και χρήσιμη ιδέα! Και εγώ ενδιαφέρομαι για το βιβλίο, μιας και περιμένω σε λίγους μήνες τον πρίγκιπα μου
Φιλάκιαααα!!!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Καλορίζικο το νέο απόκτημα, πολύ έξυπνη ιδέα, πολύ ωραίο στήσιμο σελίδας...ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!
Επι του παρόντος Δεν ενδιαφέρομαι γι αυτό το βιβλίο,εχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο θέμα
...έχω πάρει και doctora!!!
Φιλάκια πολλά

Μαiρη είπε...

Εξαιρετική η ιδέα σου Μαράκι και είμαι σίγουρη πως θα ¨περπατήσει¨! Βέβαια, δεν ενδιαφέρομαι για το βιβλίο, εξάλλου τα παιδιά μου είναι πια, πολύ μεγάλα!!

ChinaCatSunflower είπε...

Εξαιρετική Ιδέα ΜΠΡΑΒΟ!

Maria Z είπε...

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!!!! Μικρούλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σου προτείνω όμως να δώσουμε τη σκυτάλη στις νεες μανούλες εσύ έχεις πια "προϋπηρεσία" χα χα χα
Οπότε δίνω την σκυτάλη στην Λίτσα που είναι το αμέσως επόμενο σχόλιο. Λίτσα θα σου πρότεινα να δεις τις χρεώσεις στον τιμοκατάλογο αποστολών και να μου στείλεις με e-mail τα στοιχεία σου καθώς και τον τρόπο αποστολής (αν επιλέξεις το ταχυδρομείο απλά θα πρέπει ή να μου στείλεις τον φάκελο του ταχυδρομείου έτοιμο (εχει προπληρωμένο τέλος) ή τα γραμματόσημα για να το κάνω ) αλλιώς παραλαμβάνεις με courier (αυτή τη στιγμή η πιο οικονομική είναι η speedex απο οτι έχω δει με 5.60€ νομίζω για παράδοση πόρτα - πορτα) Περιμένω μνμ σου.

Table Rouge είπε...

Καλορίζικο το καινούργιο σου blog. Εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει γιατί έκανες πολύ καλή δουλειά και στην παρουσίαση και στην ενημέρωση!!

drosostalitsa είπε...

Καλορίζικο!!! Πολύ ωραία ιδέα! Μπράβο!

Maria είπε...

Ακόμα ένα μπράβο και από μένα για αυτή την ιδέα και σε σένα και στην Καλι!!νομίζω ότι ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσουν αυτού του είδους οι χειρονομίες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε...χαίρομαι που έκανες εσύ την αρχή!!εύχομαι και ελπίζω να υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση..

apinkdreamer είπε...

μπραβο μαρια μου! δεν καταλαβα πως ειναι δικο σου το μπλογκ! νομιζα αλλης κοπελας!
φανταστικη ιδεα! θα κοιταξω να χαρισω κι εγω!!!

Νεότερη ανάρτηση Αρχική σελίδα
Μαρια Ζ. Από το Blogger.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

H άποψή σας

Top

Followers

Χαρίζεται

Ενα άχρηστο αντικείμενο για εσάς μπορεί να είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο για κάποιον άλλο. Στείλτε μου μια φωτογραφία και μια περιγραφή για το αντικείμενο που δεν θέλετε πια στο mariazkeepthinking@gmail.com και το αντικείμενο αυτό θα βρει το δρόμο του!

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας!!

Μαρία Ζ

Recent Comments