{Χαρίστηκε} Bιβλίο - Οι πρώτοι 18 μήνες του μωρού σας

Σας ευχαριστώ και πάλι για την θέρμη με την οποία αγκαλιάζεται καθημερινά αυτό το μπλογκ. Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιείται μια και μόνο ανάρτηση και για τις δυο μέρες. 




Αλλο ένα βιβλίο με συμβουλές για το πως θα μεγαλώσετε το μωράκι σας οι νέες μανούλες!! Οπως καταλάβατε η βιβλιοθήκη μου έχει πολλά τέτοια βιβλία κάποια απο τα οποία τα χαρίζω λόγω έλλειψης χώρου! Το μόνο θέμα που έχει αυτό το βιβλίο είναι οτι  η κόρη μου σε μικρή ηλικία μουτζούρωσε το εξώφυλλο και το πρώτο εσώφυλλο. Κατά τα άλλα είναι σχεδόν σαν καινούριο.
Το βιβλίο έχει σκληρό εξώφυλλο και το βάρος του είναι περίπου 500-600 γρ. Δίνει συμβουλές για τους πρώτους 18 μήνες του μωρού και με εικόνες!! 


Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας εαν θέλετε να αποκτήσετε αυτό το βιβλίο και εαν τα σχόλια είναι πολλά θα γίνει κλήρωση. 




Μην ξεχνάτε να συμβουλεύστε του Ορους Χαρίσματος

posted under , |

3 σχόλια:

Λία είπε...

Με ενδιαφέρει!!!

Maria Z είπε...

Λιακι μου θα σου στείλω e-mail μέσα στην ημέρα για την συνεννόηση!!! Ημουν σίγουρη οτι θα σε ενδιέφερε και χαίρομαι που θα πάει σε μια τόσο γλυκιά μέλλουσα μανούλα
Φιλιά

ρεββεκα είπε...

και μενα μ ενδοιαφερει πολυ!!!!

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Μαρια Ζ. Από το Blogger.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνεργάτες

H άποψή σας

Top

Followers

Χαρίζεται

Ενα άχρηστο αντικείμενο για εσάς μπορεί να είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο για κάποιον άλλο. Στείλτε μου μια φωτογραφία και μια περιγραφή για το αντικείμενο που δεν θέλετε πια στο mariazkeepthinking@gmail.com και το αντικείμενο αυτό θα βρει το δρόμο του!

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας!!

Μαρία Ζ

Recent Comments